Top

Pelletketel CV

 • Pelletketel CV
 • Pelletketel CV
 • Pelletketel CV
 • Pelletketel CV
 • Pelletketel CV
 • Pelletketel CV
5.490,00

Overschakelen naar een moderne, volledig geautomatiseerde ERAGON pelletketel bespaart u heel wat euro’s en spaart het milieu! Die stookt u namelijk niet met gas of olie, maar met hout en/of pellets (combinatie is mogelijk). Die produceren ook CO, NOx, SOx en stof, maar dankzij het innovatieve verbrandingssysteem blijft de uitstoot onder de Europese normen.     

De Kombu 30b is uit het gamma van Eragon. Eragon beschikt over een eigen ontwikkeling's en test centrum waar continu nieuwe ideeën worden uitgewerkt en getest.  De ketels zijn gecertificeerd volgens de Europese normen EN 303-5 en EN 304 bij de faculteit ingenieurswetenschappen in Zagreb en worden vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001:2008-normen.      

De Eragon pelletketels produceren warm water voor de radiatoren of de vloerverwarming in de woning en eventueel ook het sanitair warm water. Ze kunnen verregaand geautomatiseerd worden en verwarmen net zoals andere centrale verwarmingsketels het hele huis.

                                         

De stalen Eragon ketel met een nominaal vermogen van 30 kW is ontworpen om aan de eisen te voldoen voor verwarming van de kleinste en grootste installaties als hoofdverwarming of als bijverwarming.  De ketel is herkenbaar aan de moderne vormgeving, de toepassing van moderne technologie, de kwaliteit van de gebruikte materialen en door de simpele en makkelijke montage en gebruik.  In combinatie met de Eragon watergekoelde pelletbrander vormen ze samen een functionele eenheid, een compacte installatie voor pelletverbranding.                              

De automatische werking van deze installatie zorgt voor een hoog comfort en bedieningsgemak en maakt dit systeem toepasbaar voor vele doeleinden, u kan uzelf overtuigen met een bezoek aan onze demo-installatie! 

De Eragon pelletketel is uitgerust met een correct bemeten verbrandingskamer voor een betere temperatuuruitwisseling en een uitmuntende werking van het toestel met een hoog rendement, dit maakt het "economisch" in gebruik.  De verbrandingskamer is gemaakt van hoog kwalitatief 5mm dik staal, de ketel en de Eragon watergekoelde pelletbrander worden aangestuurd door de allernieuwste digitale ketel-regeling, die automatisch het systeem activeert en deactiveert voor een comfortabel gebruik.

                                                      

De 300 Lit pellettank is een onderdeel van de installatie en kan van boven gevuld worden voor een groot gebruiksgemak, de grote deur zorgt voor het makkelijk schoonmaken en onderhoud van de ketel.

Functioneel gezien is de installatie zo gebruiksvriendelijk als olie of gas terwijl de brandstofkosten van pellets zo'n 40% goedkoper zijn.

Voor de optimalisering van uw installatie beschikken we over een uitgebreid gamma toebehoren om in elke situatie het beste resultaat aan te bieden zoals buffervaten, boilers, sanitaire boilers, circulatiepompen, ......

U kan ons steeds contacteren om deze installatie in werking te zien!!  Ook voor zelfplaatsers!


Artikelnummer: 360

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code